Nieuws en acties

hoekkastsysteem.jpg

Handig voor hoekkasten!

Dit zeer gebruiksvriendelijke product is zeer geschikt voor hoekkasten van uw keuken of meubel. Het hoekkastsysteem is eenvoudig in te bouwen in nieuwe en bestaande keukens. Het hoekkastsysteem is daarom ook zeer goed bruikbaar bij keukenrenovatie en keukenbouw. Het systeem is links- en rechtsdraaiend leverbaar in 2 kleuren en voor 4 verschillende frontbreedten. De ashoogte van het systeem is variabel. 

 


Damixa Clover EasyEasy hendel met antislip rubbercoating. 

De hendel voelt niet koud aan en is eenvoudig zeer licht te bedienen met vingers, hand, arm of elleboog. Ideaal voor mensen met een nikkel, chroom of koude allergie of met een lichamelijke beperking. 
Wilt u meer weten over deze kraan, Damixa Clover Easy, of over andere kranen? Informeer dan via info@keukenplus.com of kom langs in onze showroom.

 


Zelfreinigende ovenOvens met zelfreinigingsfunctie

Veelvuldig gebruik van de oven kan voor flink wat aangekoekte etensresten en vervelende luchtjes zorgen. Tegenwoordig bestaan er ovens met een zelfreinigingsfunctie. Het reinigingsprogramma vindt plaats door middel van pyrolyse. Bij de reiniging worden de voedselrestanten een zeer hoge temperatuur verbrand. Ook vervelende geurtjes worden zo verwijderd. Na afloop van het reinigingsprogramma hoef je alleen nog het as onder uit de oven te verwijderen en is de oven weer brandschoon. Handig toch?
Wilt u meer weten over deze ovens? Informeer dan via info@keukenplus.com


BritaHeerlijk water!

Fris en heerlijk zacht gefilterd water, direct uit uw BRITA dispenser, tot wel 6 maanden lang. Voor een betere smaak en minder kalkaanslag. Het verbetert niet alleen de smaak van dranken en gerechten, maar beschermt daarnaast ook uw huishoudelijke apparatuur tegen kalkaanslag en verlengt daardoor de levensduur van deze apparaten.

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? informeer via info@keukenplus.com


Handig voor de keuken

Wat is dit handig voor schoonmaakmiddelen, keukengerei enz. Ruimtebesparend, voor montage aan de zijwand van de kast, uittrekbaar: de HAILO Korf-Rek.

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? informeer via info@keukenplus.com

 


Onze mooie nieuwe oven!!!

Er was kortsluiting ontstaan in onze 5 jaar oude oven. Het viel dus niet meer onder de garantie maar door onderhandeling van keukenPlus heeft Bauknecht ons geheel gratis van een nieuwe oven voorzien. KeukenPlus en Bauknecht onze hartelijke dank!  Petra de Wolff‎