Nieuws en acties

Keukens voor de zorgAangepaste keuken van Bribus

KeukenPlus is leverancier van de aanpasbare keukens van Bribus. Keukenlijn Bribus Ergoline is speciaal ontwikkeld voor mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking. De keukens hebben een luxe uitstraling als iedere andere keuken, maar zijn voorzien van ergonomie en extra comfort. Zo beschikken de Bribus Ergoline keukens over in hoogte verstelbare kasten en werkbladen, handige uittrekbladen en extra wijd scharnierende kastdeuren. Lees hier meer over


Inductiekoken heeft veel voordelen. Keukenplus legt uitVoordelen van inductiekoken

Koken met een inductiekookplaat wordt steeds populairder. Koken op inductie is een vorm van elektrisch koken, maar het grote verschil is dat de kookplaat niet warm wordt. In de kookplaat zitten magnetische velden en bij contact met speciale inductiepannen worden enkel de pannen verwarmd. Staat er geen pan op de kookplaat, dan gebeurt er helemaal niets. Hierdoor is koken op inductie veilig, kindvriendelijk én zuinig. KeukenPlus heeft zet enkele voordelen voor u op een rij. Klik hier om verder te lezen.


hoekkastsysteem.jpgHandig voor hoekkasten!

Dit zeer gebruiksvriendelijke product is zeer geschikt voor hoekkasten van uw keuken of meubel. Het hoekkastsysteem is eenvoudig in te bouwen in nieuwe en bestaande keukens. Het hoekkastsysteem is daarom ook zeer goed bruikbaar bij keukenrenovatie en keukenbouw. Het systeem is links- en rechtsdraaiend leverbaar in 2 kleuren en voor 4 verschillende frontbreedten. De ashoogte van het systeem is variabel. 


Damixa Clover EasyEasy hendel met antislip rubbercoating. 

De hendel voelt niet koud aan en is eenvoudig zeer licht te bedienen met vingers, hand, arm of elleboog. Ideaal voor mensen met een nikkel, chroom of koude allergie of met een lichamelijke beperking. 
Wilt u meer weten over deze kraan, Damixa Clover Easy, of over andere kranen? Informeer dan via info@keukenplus.com of kom langs in onze showroom.


Zelfreinigende ovenOvens met zelfreinigingsfunctie

Veelvuldig gebruik van de oven kan voor flink wat aangekoekte etensresten en vervelende luchtjes zorgen. Tegenwoordig bestaan er ovens met een zelfreinigingsfunctie. Het reinigingsprogramma vindt plaats door middel van pyrolyse. Bij de reiniging worden de voedselrestanten een zeer hoge temperatuur verbrand. Ook vervelende geurtjes worden zo verwijderd. Na afloop van het reinigingsprogramma hoef je alleen nog het as onder uit de oven te verwijderen en is de oven weer brandschoon. Handig toch?
Wilt u meer weten over deze ovens? Informeer dan via info@keukenplus.com


BritaHeerlijk water!

Fris en heerlijk zacht gefilterd water, direct uit uw BRITA dispenser, tot wel 6 maanden lang. Voor een betere smaak en minder kalkaanslag. Het verbetert niet alleen de smaak van dranken en gerechten, maar beschermt daarnaast ook uw huishoudelijke apparatuur tegen kalkaanslag en verlengt daardoor de levensduur van deze apparaten.

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? informeer via info@keukenplus.com


Handig voor de keuken

Wat is dit handig voor schoonmaakmiddelen, keukengerei enz. Ruimtebesparend, voor montage aan de zijwand van de kast, uittrekbaar: de HAILO Korf-Rek.

Nieuwsgierig geworden en wilt u hier meer over weten? informeer via info@keukenplus.com

 


Onze mooie nieuwe oven!!!

Er was kortsluiting ontstaan in onze 5 jaar oude oven. Het viel dus niet meer onder de garantie maar door onderhandeling van keukenPlus heeft Bauknecht ons geheel gratis van een nieuwe oven voorzien. KeukenPlus en Bauknecht onze hartelijke dank!  Petra de Wolff‎


 

 

10 jaar garantie op al onze keukens!

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Openingstijden showroom 

Dinsdag en woensdag
van 13.00 uur tot 17.30 uur.
Donderdag en vrijdag
van 9.00 tot 12.00 uur
en 13.00 uur tot 17.30 uur.

Buiten deze openingstijden 
bent u van harte welkom op afspraak. Dit kan ook ’s avonds!

KeukenPlus
Spoorstraat 18 C, 4431 NK 's Gravenpolder
Showroom +31(0)113 - 31 22 44
Kantoor +31(0)113 - 31 25 47
Mobiel +31(0)6 - 53 31 41 89

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing
Naar uw wens aanpassen

Naar uw wens aanpassen