Keukenzaak in omgeving Goes

Woont u in Goes en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? U bent bij keukenzaak KeukenPlus in ’s Gravenpolder aan het juiste adres. Wij hebben een Zeeuwse mentaliteit, hanteren een no-nonsense werkwijze en zorgen ervoor dat uw keuken volledig toegerust is. Bovendien hanteren wij zeer korte levertijden. Indien nodig leveren wij uw keuken inclusief alle apparatuur binnen tien werkdagen. Dat ziet u bij geen enkele andere keukenzaak!

Bezoek onze keukenshowroom

In onze keukenshowroom ziet u prachtige keukenopstellingen. Van moderne keukens tot keukens met een klassieke uitstraling. Bovendien merkt u in onze showroom dat maatwerk producten niet duur hoeven te zijn, want in onze showroom ziet u betaalbare keukens voorzien van luxe én maatwerk details. Dankzij onze maatwerkproducten, snelle levertijden en de mogelijkheid u tijdens de volledige verbouwing te verzorgen, hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd.

Over keukenwinkel KeukenPlus

Onderhoudsbouwbedrijf Minnaard, waarvan KeukenPlus onderdeel is, heeft keukenmontage als kernactiviteit. Al meer dan 25 jaar hebben wij kennis in huis om ook uw keuken op een verantwoorde manier te produceren. Naast de zorg voor particulieren wegnemen, richt KeukenPlus zich eveneens op woningbouwverenigingen, zorginstellingen, bouwbedrijven, scholen en zakelijke bedrijven. Zo leveren wij niet alleen keukens en keukenapparatuur, maar ook prachtige badkamermeubels, (schuifdeur)kasten en wand- en vloertegels.

Advies van onze keukenadviseurs

Wilt u een compleet nieuwe keuken, wilt u uw huidige keuken renoveren of wilt u een beschadigde keuken laten herstellen? Bekijk de mogelijkheden van KeukenPlus op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in ’s Gravenpolder! Hier ziet u selectie van ons keukenaanbod en kunnen onze adviseurs u voorzien van aanvullende informatie. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen voor een advies op maat.

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!