Keukenwinkel in ‘s Gravenpolder

Bent u toe aan een nieuwe keuken, bijvoorbeeld omdat uw huidige keuken gedateerd is of uw huidige keuken niet meer bij de rest van uw woninginrichting past. Bij keukenwinkel KeukenPlus in de Zeeuwse plaats ’s Gravenpolder vindt u een verscheidenheid aan keukens. Van landelijke keukens tot strakke keukens en budgetkeukens: wij realiseren de kwalitatieve en betaalbare droomkeukens voor particulieren en zakelijke klanten in ‘s Gravenpolder in omgeving! 
 

Uiteenlopende keukenstijlen bij KeukenPlus

Welke keukenstijl kiest u? Gaat uw hart uit naar een keuken met een landelijke uitstraling of kiest u voor een klassieke keuken? En van welke technische snufjes moet uw keuken voorzien zijn? Bij keukenwinkel KeukenPlus vindt u keukens met een verscheidenheid aan keukenstijlen, zoals keukens met een landelijk karakter, een moderne of klassieke keuken of keukens voorzien van een budgetprijs. Daarnaast vindt u bij ons keukens met een duurzaam en ecologisch karakter. In de Bribus Eco keukenlijn beschikken we over oorsterke en lichtgewicht keukens die zijn vervaardigd uit natuurlijke en duurzame producten als maïs en riet. 
 

Van ontwerp tot montage

Bij KeukenPlus helpen wij u stap voor stap uw droomkeuken te realiseren. Zo starten we met een kennismakingsgesprek waarin we uw wensen inventariseren. Soms brengen we u een bezoek, zodat we de mogelijkheden van uw keukenruimte kunnen bekijken. Vervolgens maken we een gedetailleerd keukenontwerp, waarin we zaken als verlichting, inbouwapparatuur en elektronica hebben opgenomen. Is het ontwerp juist, dan gaan onze monteurs aan de slag met het monteren en installeren van uw nieuwe keuken. Onze monteurs streven hierbij een vakkundige afwerking en persoonlijke service na! Desgewenst kunnen deze medewerkers u ook helpen met het demonteren van uw oude keuken.
 

Keukenherstel bij brand of wateroverlast

Heeft u in uw woning of bedrijfspand een brand gehad en is daardoor uw keuken beschadigd? Of is er een leiding gesprongen en heeft uw pand blank gestaan? Bij KeukenPlus kunnen we uw keuken herstellen met verschillende herstelwerkzaamheden. Soms vallen deze werkzaamheden onder de vergoeding van uw verzekeraar. Neem hiervoor contact op met uw verzekeringsmaatschappij. 
Bovendien kunt u KeukenPlus inschakelen wanneer u uw huidige keuken wilt behouden, maar u deze 
Met enkele aanpassingen wilt moderniseren. Zo kunt u weer jarenlang gebruikmaken van uw hernieuwde keuken. 
 

Stel uw vragen aan onze keukenadviseurs

Wilt u een compleet nieuwe keuken, wilt u uw huidige keuken renoveren of wilt u een beschadigde keuken laten herstellen? Bekijk de mogelijkheden van KeukenPlus op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in ’s Gravenpolder! Hier ziet u selectie van ons keukenaanbod en kunnen onze adviseurs u voorzien van aanvullende informatie. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij lichten een en ander graag toe!

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!