Keukenwinkel in omgeving Vlissingen

Keukenwinkel in omgeving Vlissingen

Toe aan een compleet nieuwe keuken? Bijvoorbeeld omdat u bent uitgekeken op uw huidige keuken of omdat uw keuken niet meer bij de rest van uw inrichting past? Kies voor een keuken van keukenwinkel KeukenPlus in ’s Gravenpolder! In ons assortiment vindt u onder andere landelijke keukens, moderne keukens en ecologische keukens. Wij realiseren de meest mooie droomkeukens voor particulieren en zakelijke klanten in Vlissingen in omgeving!
 

Keukens in uiteenlopende stijlen

Zoveel smaken, zoveel keukens. Want welke keuken past het beste in uw interieur? Bij KeukenPlus hebben we een assortiment met keukens in uiteenlopende keukenstijlen, zoals moderne keukens, landelijke keukens met robuuste elementen, klassieke keukens met een stijlvolle uitstraling en keukens voor een fijne budgetprijs! Tot slot vindt u bij ons ook de duurzame en ecologische keukens van de Bribus Eco lijn. Deze keukens zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame producten als maïs en riet.
 

Van ontwerp tot montage 

Bij KeukenPlus helpen wij u uw droomkeuken te realiseren! We werken hierbij doorgaans op een vaste werkwijze. Allereerst inventariseren we uw wensen en bespreken we de mogelijkheden van uw keuken. Vervolgens komen we met een gedetailleerd ontwerp waarin we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Hierin nemen we ook zaken mee als inbouwapparatuur, verlichting, elektronica en rolstoeltoegankelijkheid. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan gaan onze monteurs aan de slag met de demontage van uw oude keuken en de installatie en montage van uw nieuwe keuken. Wij werken hierbij met ervaren monteurs die een vakkundige afwerking en een persoonlijke service nastreven!
 

Renovatie en herstel van bestaande keukens

U kunt bij KeukenPlus niet alleen compleet nieuwe keukens kopen: ook kunt u ons inschakelen wanneer u uw keuken wilt renoveren of moderniseren. Door enkele elementen in uw keuken te vervangen, krijgt uw keuken een nieuwe uitstraling en kan deze weer enkele jaren mee. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van keukenfronten en het laten inbouwen van modern keukenapparatuur. En is uw keuken beschadigd door waterschade of brandschade? Dan kunnen de monteurs van KeukenPlus verschillende herstelwerkzaamheden uitvoeren, zodat uw keuken wordt opgeknapt. 
 

Stel uw vragen aan onze keukenadviseurs!

Wilt u een compleet nieuwe keuken, wilt u uw huidige keuken renoveren of wilt u een beschadigde keuken laten herstellen? Bekijk de mogelijkheden van KeukenPlus op onze website of breng een bezoek aan onze showroom in ’s Gravenpolder! Hier ziet u selectie van ons keukenaanbod en kunnen onze adviseurs u voorzien van aanvullende informatie. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wij lichten een en ander graag toe!

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!