Keukenwinkel in omgeving Terneuzen

U wilt een nieuwe keuken, maar u weet niet goed waar u moet beginnen. Welke keukenstijl wilt u namelijk en over welke opties moet de keuken beschikken? Vertrouw in de gevallen op de expertise van KeukenPlus. Wij zijn een keukenwinkel in de Zeeuwse plaats ’s Gravenpolder en we realiseren de meest mooie en betaalbare keukens voor particuliere en zakelijke klanten in de omgeving van Terneuzen.
 

Modern, klassiek, landelijk, duurzaam of budget

Welke keuken past het beste in uw interieur? Zoveel smaken, zoveel keukens! Bij KeukenPlus begrijpen we dat als geen ander: bij ons heeft u daarom de keuze uit een assortiment met uiteenlopende keukens. Moderne keukens, landelijke keukens, klassieke keukens of keukens voorzien van een budgetprijs: er is volop keus! U vindt bij ons zelfs een duurzame en ecologische keukens uit de Bribus Eco keukenlijn! Deze keukens zijn gemaakt Deze keukens zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame producten als maïs en riet.
 

Onze werkwijze

De adviseurs van KeukenPlus helpen u bij het samenstellen van uw droomkeuken! Allereerst achterhalen we uw wensen en bekijken we – indien nodig – de mogelijkheden van uw keukenruimte. Vervolgens maken we een ontwerp op maat, waarin we ook zaken verwerken als inbouwapparatuur, verlichting, elektronica en rolstoeltoegankelijkheid. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan gaan onze monteurs aan de slag met de demontage van uw oude keuken en de installatie en montage van uw spiksplinternieuwe keuken. Wij werken hierbij met ervaren monteurs die een vakkundige afwerking en een persoonlijke service nastreven!
 

Renovatie en herstel van bestaande keukens

U kunt bij KeukenPlus niet alleen terecht voor nieuwe keukens: u kunt ons ook inschakelen wanneer u uw huidige keuken wilt renoveren of moderniseren. Door enkele elementen in uw keuken te vervangen, krijgt uw keuken een nieuwe uitstraling en kan deze weer enkele jaren mee. Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken gehad met een brand of gesprongen waterleiding en is hierdoor uw keuken beschadigd? Laat uw keuken herstellen door de ervaren monteurs van KeukenPlus! In sommige gevallen vallen deze herstelwerkzaamheden onder de dekking van uw verzekering. 
 

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar de keukens en mogelijkheden van KeukenPlus? Bekijk op onze site enkele keukens ter inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs geven u graag meer informatie! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in ’s Gravenpolder: hier ziet u een verscheidenheid aan keukens. Ook kunt u bij uw bezoek een kijkje nemen bij onze KeukenOutletWinkel. Hier vindt u voordelige keukens of voordelig geprijsd keukenapparatuur.

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!