Keukenwinkel in omgeving Middelburg

Keukenwinkel in omgeving Middelburg

Bent u toe aan een nieuwe keuken, bijvoorbeeld omdat uw huidige keuken gedateerd is en nodig moet worden voorzien van moderne inbouwapparatuur en een strakke uitstraling? Bij keukenwinkel KeukenPlus in ’s Gravenpolder (Zeeland) vindt u een mooi aanbod van uiteenlopende keukens. Van landelijke keukens tot moderne keukens en duurzame keukens: bij ons vindt u altijd uw ideale keuken! Wij leveren en monteren keukens bij particulieren en zakelijke klanten in Middelburg en omgeving.
 

Uiteenlopende keukenstijlen 

Welke keuken past in uw ruimte? Kiest u voor een landelijke keuken met robuuste elementen en veel houtproducten, of kiest u een moderne en strakke keuken die is voorzien van de allernieuwste technische snufjes? Bij KeukenPlus vindt u een verscheidenheid aan keukenstijlen, zoals landelijke keukens, moderne keukens, klassieke en tijdloze keukens en budget keukens met een voordelige prijs. Ook vindt u bij ons de duurzame keukenlijn van Bribus Eco keukens. Deze keukens zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame producten als maïs en riet. 
 

De werkwijze van KeukenPlus

Wij helpen u stap voor stap uw droomkeuken te realiseren. Hierbij werken we veelal op één vaste wijze. Allereerst inventariseren wij uw wensen en achterhalen we aan welke voorwaarden uw keuken moet voldoen. Vervolgens maken we een gedetailleerd ontwerp waarin zaken als inbouwapparatuur, verlichting en elektronica zijn opgenomen. Ook kunnen we in het ontwerp rekening houden met de rolstoeltoegankelijkheid van uw keuken: werkbladen kunnen lager worden geplaatst en de looppaden kunnen we breder maken. Is het ontwerp akkoord, dan gaan we aan de slag met het demonteren van uw oude keuken en het installeren en monteren van uw nieuwe keuken. We werken hierbij met ervaren monteurs die een vakkundige afwerking en een persoonlijke service nastreven!
 

Keukenrenovatie en keukenherstel

Naast een compleet nieuwe keuken, kunt u door keukenwinkel KeukenPlus ook uw huidige keuken laten moderniseren en renoveren. Hierbij blijven bepaalde elementen van uw keuken intact, zoals de kasten en het werkblad. Vervolgens kunt u kiezen voor nieuwe keukenfronten, moderne inbouwapparatuur en andere kranen. Hiermee geeft u uw keuken een nieuwe en moderne uitstraling en kunt u weer jarenlang genieten van uw hernieuwde keuken! Bovendien kunt u bij KeukenPlus terecht wanneer u aan uw keuken brand- of waterschade heeft. Onze monteurs kunnen verschillende herstelwerkzaamheden uitvoeren, zodat uw keuken weer als nieuw is. 
 

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar de keukens en mogelijkheden van KeukenPlus? Bekijk op onze site enkele keukens ter inspiratie of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs geven u graag meer informatie! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in ’s Gravenpolder: hier ziet u een verscheidenheid aan keukens uitgestald. Ook kunt u dan direct een bezoek brengen aan onze KeukenOutletWinkel met voordelige keukens en voordelig geprijsd keukenapparatuur. Graag tot ziens!

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!