Keukenwinkel in omgeving Kapelle

Dé keukenwinkel in omgeving Kapelle

Heeft u al jaren dezelfde keuken en is deze aan vervanging toe? Of voldoet uw huidige keuken niet meer aan uw wensen en wilt u een keuken die voorzien is van moderne snufjes of handigheidjes? Bij keukenwinkel KeukenPlus in de Zeeuwse plaats ’s Gravenpolder vindt u een verscheidenheid aan keukens. Van landelijke keukens tot strakke keukens en budget keukens: deze kwalitatieve en betaalbare keukens worden vakkundig en vlot geplaatst door ervaren monteurs. Dit doen we voor particuliere en zakelijke klanten in Kapelle en omgeving. 
 

Verscheidenheid aan keukenstijlen 

Past een moderne keuken feilloos in uw interieur of heeft u een woninginrichting met een klassieke uitstraling en wilt u een bijpassende keuken? Wat voor soort keuken u ook zoekt: bij keukenwinkel KeukenPlus in ’s Gravenpolder vindt u keukens in uiteenlopende keukenstijlen, zoals keukens met een landelijk karakter, een moderne of klassieke keuken of keukens voorzien van een budgetprijs. Ook vindt u in ons assortiment de duurzame Bribus Eco keukens. Deze lichtgewicht keukens zijn gemaakt van de vezels van de ecologisch verbouwde gewassen maïs en riet. Dit levert een unieke keuken op!
 

Van ontwerp tot montage

Bij KeukenPlus helpen wij u stap voor stap uw droomkeuken te realiseren. Allereerst gaan onze adviseurs met u in gesprek om uw wensen te achterhalen. Vervolgens maken we een gedetailleerd ontwerp van uw keuken, waarin we de beschikbare ruimte optimaal benutten. Wij kunnen de keukens bovendien zo in uw ruimte plaatsen, zodat u er gemakkelijk met een rolstoel of rollater kunt bewegen. Vervolgens gaan we aan de slag met het monteren en installeren van uw nieuwe keuken. Moet de oude keuken eerst gedemonteerd worden, dan kunnen wij u hier ook bij helpen. Vervolgens wordt de keuken zo opgeleverd dat u deze gelijk in gebruik kunt nemen. Wel zo prettig!
 

Keukenrenovatie en keukenherstel

Wilt u geen volledig nieuwe keuken, dan kunt u bij KeukenPlus ook vertrouwen op de mogelijkheden van keukenrenovatie. We kunnen bepaalde elementen uit uw keuken behouden en de overige elementen moderniseren met andere keukenfronten en moderne keukenapparatuur. Zo is uw keuken toekomstbestendig en kunt u deze weer jarenlang gebruiken! En is uw keuken beschadigd door brand of wateroverlast? Dan bieden wij de mogelijkheid van het herstellen van uw keuken. Onze monteurs hebben veel ervaring in keukenrenovatie en keukenherstel en we denken graag met uw mee voor een oplossing op maat.
 

Vraag het onze keukenspecialisten

Is uw interesse gewekt en wilt u een nieuwe keuken van keukenwinkel KeukenPlus? Doe op onze website inspiratie op of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in ’s Gravenpolder. Hier vindt u een verscheidenheid aan keukens en onze verkoopadviseurs voorzien u van een vrijblijvend keukenadvies. En zoekt u een extra voordelig geprijsde keuken of voordelig keukenapparatuur, bezoek dan de KeukenOutletWinkel van KeukenPlus!

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!