Keukenwinkel in omgeving Goes

Dé keukenwinkel in omgeving Goes

U wilt een nieuwe keuken, maar waar moet u beginnen? Welke stijl wilt u en welke keukenapparatuur wilt u in de keuken laten inbouwen? Bij keukenwinkel KeukenPlus in ’s Gravenpolder begrijpen wij u als geen ander, want bij het kiezen van een nieuwe keuken komt veel om de hoek kijken. Wij adviseren u daarom graag en helpen u met het realiseren van uw droomkeuken. Dit doen we voor particulieren en zakelijke klanten in de omgeving van Goes.
 

Verscheidenheid aan keukenstijlen

Zoveel smaken, zoveel keukens! Houdt u van een strakke inrichting, dan wilt u ook een keuken met een strakke en moderne uitstraling. Maar heeft u in uw woning of bedrijfspand een landelijk interieur, dan past een landelijke keuken juist uitstekend! Wat uw keukenwensen ook zijn: bij KeukenPlus vindt u een verscheidenheid aan keukens, zoals keukens met een landelijk karakter, een moderne of klassieke keuken of keukens voorzien van een budgetprijs. Ook vindt u in ons assortiment de duurzame Bribus Eco keukens. Deze oersterke lichtgewicht keukens zijn gemaakt van natuurlijke en duurzame producten als maïs en riet.
 

De werkwijze van KeukenPlus

Een nieuwe keuken? Bij KeukenPlus werken we op een vaste wijze om uw ideale keuken te realiseren. Zo beginnen we allereerst met een kennismakingsgesprek, waarin we uw wensen en de mogelijkheden van uw keuken inventariseren. Vervolgens komen we tot een gedetailleerd ontwerp, waarin we zaken als verlichting, keukenapparatuur, elektronica en rollater- of rolstoeltoegankelijkheid meenemen. Na akkoord gaan onze monteurs aan de slag met het demonteren van uw oude keuken en het monteren en installeren van uw compleet nieuwe keuken. Hierbij hebben onze monteurs oog voor een vakkundige installatie en een goede service.
 

Keukenherstel bij brand of wateroverlast

Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken gehad met een brand en is hierdoor uw keuken beschadigd? Of is er een leiding gesprongen en heeft uw keuken waterschade opgelopen? Laat uw keuken herstellen door de ervaren monteurs van KeukenPlus! Afhankelijk van de ernst van de brandschade of waterschade kunnen we uw keuken renoveren met enkele kleine aanpassingen of met grootschalige veranderingen. Bovendien kunt u KeukenPlus inschakelen wanneer u uw huidige keuken deels wilt behouden, maar u deze wilt veranderen en moderniseren met enkele aanpassingen. Zo maakt u uw keuken toekomstbestendig. 
 

Vraag het onze keukenspecialisten

Is uw interesse gewekt en wilt u een nieuwe keuken van keukenwinkel KeukenPlus? Doe op onze website inspiratie op of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in ’s Gravenpolder: hier vindt u een verscheidenheid aan keukens. Onze ervaren verkoopadviseurs kunnen u voorzien van een vrijblijvend keukenadvies. En zoekt u een extra voordelig geprijsde keuken of voordelig keukenapparatuur? Bezoek dan de KeukenOutletWinkel van KeukenPlus! Graag tot ziens.

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!