Keukenshowroom Zierikzee

Bent u op zoek naar een complete kwaliteitskeuken tegen een redelijke prijs? Kom snel naar KeukenPlus in ’s Gravenpolder. In deze keukenshowroom – centraal gelegen bij Middelburg, Zierikzee en Vlissingen – vindt u altijd uw betaalbare keuken met vele luxe kwaliteitsdetails. Omdat wij zelf produceren, geven wij maar liefst tien jaar garantie op alle keukenmeubels!

Verbouwing van uw keuken

In onze keukenwinkel showen wij u prachtige, kwalitatief hoogwaardige keukenopstellingen. Wij bieden u niet alleen keukenonderdelen en complete keukens aan: ook kunt u bij ons terecht voor onder andere badmeubels, wandtegels, vloertegels en schuifdeurkasten. Ideaal wanneer u uw volledige keuken of andere woonruimte wilt verbouwen. Onze keukenshowroom is hierbij het optimale startpunt.

Keukens voor particuliere en zakelijke klanten

KeukenPlus is onderdeel van Onderhoudsbouwbedrijf Minnaard, een bedrijf dat gespecialiseerd is in keukenmontage. Wij bestaan al sinds 1988 en dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij genoeg kennis in huis om uw keuken op een zeer verantwoorde manier te plaatsen en te monteren. Wij richten ons hierbij niet alleen op particulieren, maar ook op woningbouwverenigingen, zorginstellingen en scholen.

Neem contact met ons op

Is uw interesse gewekt en wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden om prachtige keukens te leveren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze keukenshowroom in ’s Gravenpolder. Graag tot ziens!

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!