Keukenshowroom Goes

Bent u op zoek naar een volledig uitgeruste maar goedkope keuken? Kom naar KeukenPlus in ’s Gravenpolder. In onze keukenshowroom in de buurt van Goes vindt u keukens die betaalbaar zijn én die zijn voorzien van vele luxe details. Veel klanten uit de omgeving van Goes kopen hun keuken bij KeukenPlus. Wij bieden namelijk een hoogwaardige kwaliteit en maar liefst tien jaar garantie op alle meubels!

Bekijk onze keukenshowroom

In een gezellige, huiselijke sfeer laten wij in onze keukenshowroom prachtige keukenopstellingen zien. U vindt bij KeukenPlus ook kwalitatief hoogwaardige badmeubels, schuifdeurkasten en wand- en vloertegels. Dus, bent u aan het verbouwen in de omgeving van Goes? Uw keuken en alles eromheen is in goede handen bij KeukenPlus.

KeukenPlus levert keukens in Goes en omgeving

Keukenmontage is de kernactiviteit van Onderhoudsbouwbedrijf Minnaard, waarvan KeukenPlus onderdeel is. Wij hebben genoeg kennis in huis om uw keuken verantwoord te produceren. Bovendien hanteren wij zeer korte levertijden; in tien werkdagen kunt u uw keuken hebben, inclusief apparatuur! Dat is uniek in onze branche. Naast particulieren uit de omgeving van Goes richt KeukenPlus zich op bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, scholen én zakelijk bedrijven.

Neem contact met ons op

Is uw interesse gewekt en wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Schroom niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Wij vertellen u graag over onze mogelijkheden om prachtige keukens te leveren tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze keukenshowroom in ’s Gravenpolder. Graag tot ziens!

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!