De keukenrenovaties van KeukenPlus

Heeft u in uw woning of bedrijf een keuken die goed bevalt, maar die u graag zou willen voorzien van een andere look? Kies dan voor de mogelijkheid om uw keuken te renoveren! Bij KeukenPlus kunnen wij uw keuken op heel verschillende manieren renoveren. 

Een nieuwe keuken tegen lage kosten

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de basiselementen van uw keuken te behouden, maar zaken als apparatuur en fronten te vervangen. Hiermee geeft u uw keuken een andere uitstraling, maar bespaart u op de kosten van een geheel nieuwe keuken. Ook kunt u door ons de muren laten stuken of de wandtegels veranderen. Door deze relatief kleine aanpassingen krijgt uw keuken een heel andere aanblik en kunt u weer jarenlang genieten van uw hernieuwde keuken!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de keukenspecialisten van KeukenPlus! Wij lichten een en ander graag toe en wij kunnen u ook een indicatie geven van de kosten!

KeukenPlus is de keukenrenovatie specialist in Zeeland.

Waarom kiest u voor KeukenPlus?

  • Betaalbare kwaliteitskeukens
  • Eigen showroom met verscheidenheid aan keukens
  • Tien jaar garantie op keukenmeubels
  • Ervaren medewerkers
  • Vakkundige en vlotte plaatsing

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!