Keukenherstel of -renovatie

Heeft u in uw woning of bedrijfspand te maken gehad met een brand of en is hierdoor uw keuken grotendeels beschadigd? Of is er een leiding gesprongen en heeft een deel van uw pand blank gestaan, waaronder ook uw keuken? Onze medewerker gaat alles na om de keuken te herstellen. Deze keuken heeft bijvoorbeeld waterschade gehad:

    keuken2.jpg

Hier het resultaat na onze werkzaamheden:

 

Herstelwerkzaamheden van KeukenPlus
U kunt er in die gevallen voor kiezen uw keuken te laten herstellen door KeukenPlus. Afhankelijk van de ernst van de brandschade of waterschade kunnen we uw keuken renoveren met enkele kleine aanpassingen of met grootschalige veranderingen. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw keukenfronten vervangen of herstellen, maar ook volledig nieuwe keukenapparatuur in uw keuken plaatsen. In sommige gevallen worden de herstelwerkzaamheden zelfs vergoed door uw verzekering. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw verzekeraar.


Een nieuwe keuken tegen lage kosten

Heeft u in uw woning of bedrijf een keuken die goed bevalt, maar die u graag zou willen voorzien van een andere look? Kies dan voor de mogelijkheid om uw keuken te renoveren! Bij KeukenPlus kunnen wij uw keuken op heel verschillende manieren renoveren. 

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de basiselementen van uw keuken te behouden, maar zaken als apparatuur en fronten te vervangen. Hiermee geeft u uw keuken een andere uitstraling, maar bespaart u op de kosten van een geheel nieuwe keuken. Ook kunt u door ons de muren laten stuken of de wandtegels veranderen. Door deze relatief kleine aanpassingen krijgt uw keuken een heel andere aanblik en kunt u weer jarenlang genieten van uw hernieuwde keuken!

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van keukenrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de keukenspecialisten van KeukenPlus! Wij lichten een en ander graag toe en wij kunnen u ook een indicatie geven van de kosten!

Meer weten? Kom langs of maak een afspraak!

Zoekt u een nieuwe keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van KeukenPlus? Onze adviseurs geven u graag meer informatie!