Aangepaste keuken

Een goede keuken is voor iedereen anders. De ene persoon zoekt een keuken met een extra hoog aanrechtblad en de ander wil een keuken die met een rolstoel goed toegankelijk is. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een keuken op maat te maken, met aanpassingen die het leven in de keuken een stuk aangenamer maken. Bij keukenspeciaalzaak KeukenPlus begrijpen wij dat volledig. Wij leveren aangepaste keukens aan particulieren en aan zakelijke klanten, zoals scholen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Aangepaste keuken van Bribus

KeukenPlus is leverancier van de aanpasbare keukens van Bribus. Keukenlijn Bribus Ergoline is speciaal ontwikkeld voor mindervaliden of mensen met een lichamelijke beperking. De keukens hebben een luxe uitstraling als iedere andere keuken, maar zijn voorzien van ergonomie en extra comfort. Zo beschikken de Bribus Ergoline keukens over in hoogte verstelbare kasten en werkbladen, handige uittrekbladen en extra wijd scharnierende kastdeuren. Wij maken gebruik van een hydraulisch systeem om de keukens in hoogte te verstellen. Dit werkt geluidsarm, is onderhoudsvrij én veiliger dan een elektrisch systeem. Bovendien kunnen de gangpaden in de keuken aangepast worden, zodat u zich gemakkelijk met een rolstoel of rollator in de keuken kunt verplaatsen.


Over KeukenPlus

KeukenPlus is een keukenspeciaalzaak in de Zeeuwse plaats s-Gravenpolder. Wii leveren betaalbare kwaliteitskeukens van het prachtige keukenmerk Bribus. Deze keukens zijn beschikbaar in diverse stijlen en met diverse kenmerken, zoals landelijke keukens, moderne keukens, klassieke keukens, ecologische keukens en aanpasbare keukens voor mensen met een lichamelijke beperking. Wij leveren deze keukens aan particuliere klanten én zakelijke klanten, zoals projectontwikkelaars, scholen, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Alle keukens worden vakkundig en vlot geplaatst door ervaren keukenmonteurs, waarna u tien jaar garantie ontvangt op alle keukenmeubels.


Bezoek KeukenPlus in s-Gravenpolder

Zoekt u voor uw zorginstelling, uw school of voor uzelf een aangepaste keuken van Bribus Ergoline? Breng een bezoek aan keukenspeciaalzaak KeukenPlus. Kom langs in onze showroom en bekijk onze prachtige voorbeeldkeukens. Onze ervaren keukenspecialisten laten u graag kennismaken met verschillende stijlen en modellen keukens en geven u indien gewenst een demonstratie. Wilt u een advies op maat? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek met ons in.